Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Johan van Marle.

Ik ben geboren in Zandvoort in 1965. Ik ben altijd woonachtig geweest in Zandvoort en woon nu op het Witte Veld, vlakbij het station. Ben getrouwd met Anita (o.a. BABS bij de gemeente Zandvoort) en heb een dochter (Maureen) 2 zonen (Stan en Jelle). Ik ben graag sportief bezig. Fietsen en schaatsen zijn mijn actieve sporten. Verder heb ik in alle sporten wel interesse en kijk ik graag naar wedstrijden.

Ik ben afgestudeerd in Bedrijfskunde (Universiteit Nijmegen) in het vak Ethiek. Mijn werkzame ervaring kunt u lezen op mijn Linkedin profiel.

Kort gezegd ben ik ruim 30 jaar commercieel actief, heb diverse managementfuncties gehad en werk al ruim 20 jaar op het snijvlak van ICT en gemeenten. De gemeentemarkt is voor mij een bekend terrein. Mijn huidige baan is ondernemer van eGem, waar ik als directeur beveiligde internet en communicatie diensten verkoop aan lokale overheden.

Waarom ga ik in de politiek?

Als inwoner ben ik altijd betrokken geweest bij het reilen en zeilen. Ik heb ook kritiek of meningen. En soms roept dan de plicht om zelf actief te worden en zorgen dat er iets gebeurt. En Zandvoort staat denk ik aan een nieuw begin, waarin de komende 10 jaar veel gaat veranderen.

Waarom D66 Zandvoort?

Omdat deze partij het meest vernieuwend is en het meest democratisch is ingesteld zonder links en rechts, of religieuze achtergronden en in mijn ogen het meeste recht doet aan hetgeen hier moet gebeuren in Zandvoort. Lokaal is een goede organisatie nodig en een goed bestuur. Dat heeft D66 in Zandvoort. Ik hoop met mijn bijdrage Zandvoort verder te versterken en te verbeteren. Het gaat mij om democratie. Wat de meeste mensen willen, dan moeten we doen. En goed doen.

Johan van Marle

Meer van Johan van Marle