Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 8 maart 2022

D66 Zandvoort krijgt les Strandjutten van Juttersgeluk

Afgelopen vrijdag heeft D66 Zandvoort een les strandjutten van Stichting Juttersgeluk gehad.

Van tevoren werden de leden van D66 gewaarschuwd: “U gaat anders kijken naar het strand!”  En hoe anders zijn we gaan kijken… Wat een materialen spoelen er aan bij het strand en worden er achter gelaten door bezoekers. Van touw tot hout, van plastic vorken tot rietjes, maandverband en aanstekers, alles is er te vinden, helaas!

Gelukkig worden de meeste materialen hergebruikt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. ”Het is mooi om te zien dat de materialen worden hergebruikt om hiermee aandacht te vragen voor het milieu. Dat er tegelijkertijd mensen met afstand tot de arbeidsmarkt worden geholpen door zich te kunnen inzetten voor het milieu is helemaal mooi meegenomen!” vertelt Michiel Hermsen, fractievoorzitter van D66.

D66 Zandvoort heeft in een uur tijd een zestal emmers gevuld met afval. Helpt u ook mee het strand schoon te houden?

Meer informatie over Juttersgeluk is te vinden op: Juttersgeluk