Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 28 februari 2022

D66 Zandvoort lanceert de onderwijsvisie onder de titel ‘Een rijke schooldag en kansen voor ieder kind’

Lijsttrekker Raymond van Haeften: “D66 gelooft dat een belangrijk deel van de basis voor een gelukkig leven wordt gelegd op school. We hebben fantastische scholen die met passie onze jeugd onderwijs geven.”

Maar we zien ook problemen die niet zo makkelijk opgelost worden. Dat er veel goed gaat, maar de gemeente de scholen nog meer kan ondersteunen. Dat er nog genoeg uitdagingen liggen. Het is hoog tijd dat we prioriteit gaan geven aan het maatschappelijk domein, met daarin het onderwijs als belangrijke spil.”

Deze visie is het startpunt. De komende vier jaar willen we met de gehele raad in nauwe samenwerking met de scholen de visie uitwerken tot een sterke brede onderwijsvisie voor Zandvoort. Een rijke schooldag en gelijke kansen voor ieder kind. Dat is ons doel en daar gaan we voor!”

Download hier onze onderwijsvisie: D66 Onderwijsvisie Zandvoort