Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 26 februari 2022

Maak kennis met onze lijsttrekker Raymond van Haeften!

Sinds 1 juli 2020 is Raymond wethouder in Zandvoort. Zijn portefeuille bestaat uit Jeugd, Onderwijs, Sport, Zorg en Welzijn, Duurzaamheid, Circuit Zandvoort en Formule 1. Daarnaast is de Metropool boulevard 1 van de vele projecten waar Raymond zich mee bezighoudt als wethouder.

 

 

Waar ben je het meest trots op van de afgelopen ambtsperiode?
“Het meest trots ben ik de afgelopen twee jaar! Op een zeer succesvolle Dutch Grand Prix, waarbij Zandvoort wereldwijd op de kaart is gezet. Verder op de renovatie van boulevard Paulus Loot wat nu eindelijk wordt gerealiseerd en in mei dit jaar opgeleverd”
“Verder zijn er belangrijke stappen gezet in de bouw van de tennishal op Duintjesveld en wordt in maart eindelijk het skateparkje opgeknapt. En daarnaast ook de steun die wij ondernemers en verenigingen hebben kunnen geven vanuit het corona herstelfonds.”
“Ik wil graag doorgaan als wethouder in de volgende periode en doorpakken met de Metropool boulevard, Formule 1, Jeugd, Onderwijs, Sport en Toerisme & Economie.”

Wist je dat….
Raymond zijn grootste hobby koken is en voorzitter is van Cuisine Culinaire Nederland, een landelijke koepel van hobbykoks?

Wist je dat….
Raymond ook nog voorzitter is van de Willeke Alberti Foundation, de stichting organiseert optredens van Willeke in tehuizen?