Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 11 juni 2021

Ruud Sandbergen nieuwe voorzitter D66 Zandvoort

Ruud Sandbergen is de nieuwe voorzitter van D66 Zandvoort. Hij neemt de taken over van vice voorzitter Ruud Willigers. Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 23 november, hebben de leden unaniem gestemd voor Ruud Sandbergen.

Met Ruud Sandbergen hebben we een waardige voorzitter gekozen met kennis uit het verleden en heden,” zegt Ruud Willigers. “Ik kan met een gerust hart een stapje terugtreden,” aldus Willigers, die met zichzelf had afgesproken om voor zijn zeventigste verjaardag alle bestuursfuncties bij D66 als de Reddingsbrigade neer te leggen.

 

Sandbergen is geen onbekende in de lokale politiek. Al sinds eind jaren zeventig is Sandbergen actief voor D66. “ Ik heb thans de eer om vanaf 23 november afdelingsvoorzitter te zijn. Ik dank de leden voor het gestelde vertrouwen. Ik stel mij tot doel , samen met de enthousiaste leden en de fractie van D66, een goed verkiezingsresultaat te behalen.”

 

Naast Sandbergen treedt er nog een nieuw bestuurslid aan. Kevin Konings is gekozen als algemeen bestuurslid van D66 Zandvoort.