Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 30 juni 2020

Gezocht: nieuwe voorzitter (en bestuursleden)

Met een mooie tuinplant en een lekkere fles wijn bezochten we Gert van Kuijk om hem te bedanken voor zijn inzet voor D66. Gert heeft jarenlang het voorzitterschap op zich genomen. “Het is tijd voor iemand anders,” zegt hij aan de grote koffietafel.

Gert is zes jaar voorzitter geweest van D66 Zandvoort. “De jaren vliegen voorbij, maar mijn gezondheid laat het niet toe om door te gaan.”  Voorlopig neemt Ruud Willigers de taak als voorzitter op zich. “We zijn op zoek naar een andere voorzitter en daarnaast ook naar nieuwe bestuursleden. We gaan een mooie tijd tegemoet dus ik denk dat het ontzettend leuk is om juist nu D66 te versterken.”

Lijkt het je wat om de politiek van dichtbij mee te maken en om je in te zetten voor D66? Stuur dan een e-mail naar rwilligers@gmail.com