Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 26 juni 2020

Algemene Ledenvergadering in het teken van het nieuwe coalitieakkoord

Donderdag 25 juni was de algemene ledenvergadering van D66 Zandvoort. Wegens de warmte zijn we lekker buiten gaan zitten. Onder het genot van een kopje koffie werd de leden verteld wat er de afgelopen tijd is gebeurd.

Fractievoorzitter Michiel Hermsen nam het woord over het nieuwe coalitieakkoord. Hij vertelde welke portefeuilles D66 heeft en de komende tijd mag gaan beheren. Raadslid Johan van Marle vertelde het een en ander over de gelopen gesprekken met de andere partijen en de informateur Eric van der Burg. Raadslid Rob de Graaf gaf meer informatie over het sollicitatieproces rondom een nieuwe wethouder.

De leden hebben verheugd gereageerd op het brede draagvlak van het nieuwe coalitieakkoord en zijn benieuwd naar de komende regeerperiode.

Bekijk ook: