Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 5 maart 2018

Blog Gerard Kuipers: Zandvoort duurzaamste badplaats van NL (bouw aan de toekomst)

De komende weken voordat de gemeenteraadsverkiezingen plaatshebben geeft wethouder Gerard Kuipers zijn kijk op de politiek die de afgelopen vier jaar in Zandvoort is bedreven. Zijn rol en inzet vertelt hij aan de hand van een van de richtingwijzers die D66 Zandvoort hanteert.

Duurzaamste badplaats van NL (bouw aan de toekomst)

Wij vinden dat Zandvoort zich best iets meer mag richten op een duurzame toekomst. Liefst zonder dat andere belangen – zoals economische – er onnodig mee botsen. Dat kan door het geld dat de verkoop van onze aandelen in energiebedrijf Eneco oplevert, te stoppen in een duurzaamheidsfonds. Vele miljoenen. Vanuit dat fonds kunnen we bedrijven helpen om via co-financiering te verduurzamen. Zonnepanelen, af van het gas, duurzame bouwmaterialen. Met als ambitie om van Zandvoort de komende jaren de duurzaamste badplaats van Nederland te maken. We denken dat het kan. Helpt u mee?