Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 19 februari 2018

Dit is Gerard Kuipers (wethouder D66 Zandvoort)

Tja, wie ben ik? Wethouder Toerisme en Economie in Zandvoort? Alweer bijna 4 jaar. En lijsttrekker voor D66 bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Maar natuurlijk ook veel meer dan dat. Een hardwerkende, 44 jarige huisvader met een geweldige vrouw en twee prachtige kinderen. Een beetje een duizendpoot dus. Zoals heel veel 30-ers en 40-ers dat tegenwoordig zijn. Begonnen als advocaat, daarna interim manager en nu in de politiek. Omdat ik vind dat als de samenleving je veel geeft, je ook wat terug mag doen als dat op je pad komt. En juist hier in Zandvoort is dat niet alleen een verantwoordelijke baan, maar ook heel leuk om te doen. Wonen, werken en bouwen aan het prachtige Zandvoort.