Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 8 februari 2018

Zandvoortse woningen zijn niet alleen voor Zandvoorters

D66 vindt dat jongeren in Zandvoort een woning moeten kunnen vinden. Maar we leven in de 2de badplaats van Nederland en niet onder een kaasstolp. Dus Zandvoort alleen voor Zandvoorters toegankelijk houden, lijkt ons geen goed idee.

De vereniging reageert op de stelling die afgelopen week de Zandvoortse Courant en de lokale omroep ZFM deponeerden.

Zandvoortse woningen voor Zandvoorters!

Hier zijn we het er niet mee eens. Er werken in Zandvoort genoeg mensen van buiten het dorp die hier ook graag komen wonen en er moet ook nog plaats zijn voor mensen in nood, ook van buiten. En dan vraagt het toerisme ook nog eens om ruimte, vaak letterlijk. Dat vraagt om maatwerk en het vinden van een goede balans. Niet in het uitsluiten van alles wat vreemd is of van buiten komt. Daar stond D66 altijd voor en daar zullen we ook voor blijven staan.