Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 26 januari 2018

Johan van Marle: ”Break the Silence”

Vandaag heb ik mijn trailer ontvangen van mijn promotiefilm voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Dank aan de makers (camera, regie en productie). Ik wil de raad in omdat ik Zandvoort vooruit wil helpen in de komende pakweg 10 jaar. Noem het een roeping, of verantwoordelijkheid nemen en betrokken zijn. “Break the Silence”. Ik sta op en ga ervoor. Kom op!

Kwalitatieve mensen hebben in het bestuur is van groot belang. Gezien mijn ervaring en achtergrond denk ik die te hebben. Het is willen en kunnen. D66 Zandvoort heeft een goede organisatie en dat is de juiste partij om dit jaar te stemmen voor de gemeenteraad.

Wie ik ben en wat ik belangrijk vindt? Dat laat straks het filmpje zien, die half februari gereed is. Dus nog even geduld…

In ieder geval: Kwaliteit van bestuur, Zorg voor ouderen en degenen die het nodig hebben. Het uitbouwen van Zandvoort in de regio (Zandvoort Marketing), bouwen aan de toekomst (bouwplannen realiseren) en minder regels en betere afspraken. En er is nog veel meer….

Maar daarvoor moet je wel in de raad komen, dus denk vast aan me. Ik wil graag jouw volksvertegenwoordiger zijn. Nog 8 weken…

Ik spreek je graag!

Johan van Marle