Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 11 juli 2016

Europa: voorwaarde voor vrijheid

525b034b-d4bd-40fa-b976-8e1ec34da07dIn een wereld waar uitdagingen als veiligheid, energie, verduurzaming en immigratie grenzen overschrijden, is een slagvaardig Europa cruciaal. Niet als doel op zich, maar als middel om individuele vrijheid te garanderen in een wereld die steeds complexer wordt. Sociaal-liberalen willen vóór alles een Europa dat bijdraagt aan het beschermen en vergroten van de persoonlijke vrijheid van haar inwoners.

Het essay Europa: voorwaarde voor vrijheid laat zien hoe dit Europa-ideaal goede uitgangspunten biedt om antwoorden te vinden op de complexe vraagstukken die het Europese integratieproces met zich meebrengt en zo een solide basis vormt om verder te werken aan een gezamenlijk Europese toekomst.

Zie ook de richtingwijzer Denk en handel internationaal.