Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 21 september 2013

Robbert de Vries verlaat gemeenteraad

Robbert de Vries, het gemeenteraadslid voor D66, verlaat de Zandvoortse gemeenteraad per 23 september aanstaande. Wegens drukke werkzaamheden verkeert hij regelmatig in het buitenland, hetgeen geen ideale situatie is. Robbert, die sinds 2010 de eenmansfractie van D66 in de gemeenteraad vormt, stelt Ruud Sandbergen voor als zijn beoogde opvolger. Ruud, de nummer twee van de kandidatenlijst van D66 bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2010, is nu nog buitengewoon raadslid. Waarschijnlijk zal Willem Wisman, de nummer vijf van de kandidatenlijst, als buitengewoon raadslid worden beëdigd.

D66 Zandvoort bedankt Robbert hartelijk voor zijn goede werk als gemeenteraadslid en Ruud voor zijn goede werk als buitengewoon raadslid.